fbpx
a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Workshop: Rekonektívne liečenie & Znovu-napojenie 7.2.2020

Loading Udalosti

V tejto kategórii momentálne neorganizujeme žiadnu udalosť.

07 feb.

Workshop: Rekonektívne liečenie & Znovu-napojenie 7.2.2020

07.02.2020 | 17:30 - 19:30
Zadarmo

Miesto: Štúdio MYoga
Adresa: Beethovenova 29, Trnava
Začiatok: 07.02.2020 | 17:30
Koniec: 07.02.2020 | 19:30
Cena: 10 - 15 €
Kapacita: 15
Voľné miesta: 4

REKONEKTÍVNE LIEČENIE & ZNOVU-NAPOJENIE
stretnutie s harmonizujúcimi frekvenciami

Pozývame Vás na liečivé, harmonizujúce stretnutie s transformujúcimi rekonektívnymi frekvenciami. Budeme sa o nich nielen rozprávať, ale si uzdravujúce spojenie s nimi aj prakticky vyskúšame.

Rekonektívne liečenie umožňuje nastaviť harmóniu a rovnováhu nášho organizmu súčasne v rovine fyzickej, mentálnej, emocionálnej i spirituálnej, čo sa v našom bežnom živote prejavuje ako:
– vyliečenie na úrovni fyzického a psychického zdravia,
 zlepšenie medziľudských vzťahov (s partnerom, rodičmi, deťmi, kolegami…),
 optimalizácia v pracovnej oblasti,
– rozprúdenie hojnosti celkovej prosperity v živote,
– nájdenie hlbšieho zmyslu života,
– objavenie vlastného životného poslania a jeho napĺňanie
a zároveň je to komplexný proces sprevádzaný rozširovaním vedomia navyšovaním vlastného potenciálu, čo umožňuje celkový životný progres(nekonečnú harmonizáciu a optimalizáciu všetkých oblastí života).

Ide o metódu energo-informačného, resp. frekvenčného liečenia, ktorú priniesol lekár – chiropraktik Dr. Eric Pearl.

Rekonektívne liečenie vykazuje významné výsledky nielen na úrovni zdravia, ale rovnocenne aj na úrovni osobného rozvoja človeka. Je podložené vedeckým výskumom lekárov, kvantových fyzikov a renomovaných univerzít po celom svete.

Na workshope sa zoznámime s touto novodobou metódou, jej filozofiou, dosiahnutými výsledkami a každý bude mať možnosť si spojenie s rekonektívnymi frekvenciami osobne na sebe vyskúšať.

Znovu-napojenie (The Reconnection) je iniciačný proces, ktorý nám umožňuje prostredníctvom rekonektívnych frekvencií znovu sa napojiť na celovesmírnu „sieť“, čo umožňuje návrat do jednoty s celým univerzom.

Počas procesu The Reconnection (Znovu-napojenie) sa pripájajú súčasne 3 systémy:
– energetické body a dráhy nášho tela,
– energetické body a dráhy našej planéty,
– kozmická energetická mriežka celého vesmíru.

Zaujímavé video s ľuďmi, ktorí Rekonektívnym liečením a Znovu-napojením prešli:

Video, ktoré v skratke približuje, čo spojenie s rekonektívnymi frekvenciami umožňuje:

Video, ktoré v skratke približuje, čo spojenie s rekonektívnymi frekvenciami umožňuje:
https://www.youtube.com/watch?v=XO1uReuOpsY

Spojenie s rekonektívnymi frekvenciami rozširuje vedomie:
https://www.youtube.com/watch?v=1GG3vFrC-lo&t=5s
toto spojenie umožňuje tiež vystúpiť zo svojej komfort-zóny a zbaviť sa strachu:
https://www.youtube.com/watch?v=pL-_e_VOxps

Viac informácií o Rekonektívnom liečení a Znovu-napojení nájdete aj na stránke: www.janamezovska.eu

Kto je Janka Mezovská:

Milujem moju prácu. Pretože milujem ľudí. A spojenie s rekonektívnymi frekvenciami permanentne a nenahraditeľným spôsobom pomáha ľuďom zlepšovať život na všetkých úrovniach (na fyzickej, mentálnej, emocionálnej, spirituálnej) a vo všetkých oblastiach (práca, vzťahy, hojnosť, zdravie…) …a rozširuje vedomie. Moju prácu vnímam ako moje poslanie.

Už ako malé dievča som na otázku: „Čo by si chcela v živote robiť?“ odpovedala: „Pomáhať ľuďom.“ A od mojich pubertálnych liet som to mala ujasnené, že by som chcela tú pomoc ľuďom realizovať prostredníctvom energetického liečenia. Vďaka rekonektívnym frekvenciám uskutočňujem tento môj odveký seba-realizačný sen. Celkovo sa mi po tom, čo som si ja sama (ako klient) dopriala sedenia Rekonektívneho liečenia a Znovu-napojenia, začali napĺňať moje predstavy o krásnom živote. Dovtedy som sa nevedela pohnúť z útrpného stagnačného miesta. Po rekonektívnych sedeniach sa všetko (s čím som si nevedela poradiť) v mojom živote dalo do pohybu a do poriadku: zlepšili sa mi vzťahy s rodičmi, s partnerom a aj vzťahy medzi nimi; presťahovala som sa z mesta do môjho vytúženého domčeka v prírode; postavila som sa na vlastné nohy; zbavila som sa mnohých strachov a závislostí, čo mi prináša naozajstnú vnútornú slobodu a radosť zo života. Takže keď sa ráno zobudím, chce sa mi tu v tomto čarokrásnom svete byť a som nekonečne v každom okamihu vďačná za to, že môžem tento dokonalý, vnútorným pokojom naplnený život žiť … a to isté, že môžem sprostredkovať mojim klientom, za to nesmierne ĎAKUJEM. Pretože keď sa pomôže jednému z nás (vrátiť sa cez rekonektívne frekvencie do vedomia), všetkým ostatným z nás je tým pomožené. Preto sa všetci „plošne“ prebúdzame. Lebo všetci Vedomím/Duchom spojení sme 🙂

Okrem toho, že milujem môj život, ľudí a moje povolanie, milujem aj prírodu. Preto v nej žijem. Milujem stromy. Preto ich sadím. Mám prianie: obnoviť les. Les udržiava vodu. Les kultivuje pôdu. Les zabezpečuje rovnováhu. Les vytvára harmóniu. Les poskytuje domov mnohým bytostiam. Les je našimi pľúcami. Les na tejto prenádhernej planéte nevyhnutne všetci potrebujeme k životu. Preto krok za krokom konám: sadím stromy a teším sa z nich 🙂

A teším sa aj na každého z vás = na každého z nás.  Tam vonku (niekde mimo nás) žiadna bytosť nejestvuje. Sme len MY…jeden celok, jedna rodina…v skutočnosti sa to nedá oddeliť (no je možné v ilúzii nespojenia a nesúladu žiť) … s úprimnou poctou a s pokorou viem ten návrat do jednoty tým, kto sa pre to už rozhodli (cez rekonektívne frekvencie) umožniť.

Ak by ste potrebovali viac sa dozvedieť o mne, tu je môj blog:

http://janamezovska.blogspot.com/

CENA:
Pri prihlásení sa do 24.1. je cena: 10 Eur
Pri prihlásení sa po tomto dátume je cena: 15 Eur

Tešíme sa na Vás
S láskou Janka – Jana Mezovská & MYoga ❤❤❤

4 out of 15 available
Rezervácia

Please fill in all required fields